Ми – одна команда!

2018-04-16

/Files/photogallery/1126/IMG_1572.JPG

Учнівське самоврядування – один із головних напрямів діяльності учнівської молоді. Сьогодні для молоді відкрилися цілком нові перспективи. Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.

11 квітня у КЗ «Володарський районний центр творчості дітей та юнацтва» відбувся районний збір лідерів органів учнівського самоврядування Володарщини. У заході взяли участь 17 лідерів та 9 педагогів-організаторів.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор центру творчості П.С. Братченко, подякував за плідну працю і взаєморозуміння, побажав успіхів і нових звершень.

Президентом України Петром Порошенком був підписаний Указ «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Про права людей розповіла Н.І.Валінкевич начальник Володарського районного відділу державної виконавчої служби. Начальник бюро правової допомоги. Л А. Марценюк розповіла лідерам про «Твої права – твій захист».

Також на захід була запрошена О.С. Козачук головний спеціаліст сектору фізичної культури та спорту з темою «Молодь і самоврядування». Адже сучасна молодь не залишається осторонь ситуації, яка виникла в країні.

В теоретичній частині збору були підведені підсумки роботи проекту районної ради лідерів «Відкриваємо для молоді успішні підприємства Володарщини», над яким учнівські колективи працювали протягом І семестру. Ми дякуємо КЗ «Володарська ЗОШ І-ІІІст. № 2 ім. В. П. Мельника», КЗ «Завадівський НВК «ЗОШ І-ІІІст.- д/с», КЗ «Лобачівське НВО «ЗОШ І-ІІІст.- д/с», КЗ «Пархомівський НВК «ЗОШ І-ІІІст.- д/с», Матвіїській філії за чудові проекти, які вони продемонстрували перед лідерами інших шкіл.

Під час зборів голова районної ради дітей Володарщини Русін Богдан прозвітував про проведену роботу протягом року та вніс пропозиції щодо активізації і вдосконалення діяльності районної ради старшокласників у 2018/2019 навч. році.
Для учасників збору було проведено тренінг «Бути лідером не означає подобатись усім».

Учасники збору ще раз підтвердили, що всі вони – активні, завзяті, цілеспрямовані і, звичайно ж, творчі.

Кiлькiсть переглядiв: 396

Коментарi