Об’єднаймося ж, брати мої! - 2020

2020-01-23

/Files/images/20200121_112234.jpg

22 січня 2020 року керівники гуртків та вихованці Володарського районного центру творчості дітей та юнацтва у День проголошення Соборності України, відвідали виставкову залу Білоцерківського краєзнавчого музею, яка радо приймала гостей! Адже саме відомі на весь світ слова з невмирущого «Кобзаря» прочинили двері в щорічне літературно-мистецьке свято – урочисте відкриття обласної виставки учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», організаторами якої є департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Цього року до участі у конкурсі надійшло близько 220 майстерних робіт від юних талантів з усіх куточків нашої області. Це роботи натхнені ідеєю соборності, єдності та неподільності нашої неозорої країни, осяяні генієм Тараса Шевченка, творчості якого з року в рік присвячується даний конкурс. Ми щиро дякуємо юним митцям та їх керівникам за кропітку працю і створення справжніх дитячих шедеврів.

День Соборності – це символ того, що сила нашої держави – в єдності українських земель, тому наш обов’язок берегти світлу пам’ять про незлічені жертви, покладені українським народом заради незалежності, заради соборності!

/Files/images/20200122_125447.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi