• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Вокальна студія «Барви» на Сквирщині

Вокальна студія «Барви» на Сквирщині

2018-06-04

/Files/photogallery/1129/IMG_1757.JPG

У селі Пустоварівка що на Сквирщині зібралося понад тисячі дітей з нагоди відзначення Дня захисту дітей. Цьогоріч на свято завітала дружина Президента України, голова благодійного фонду «Сильна країна» Марина Анатоліївна Порошенко, голова Київської облдержадміністрації О.Л. Горган та багато інших гостей.

Участь у фестивалі взяли діти з Київщини, Вінничини та Донеччини.
Під марш юних барабанщиць, відбувся парад вишиванок, учні несли 30 метрове жовто – блакитне полотнище.

Всі учасники свята зібралися біля головної сцени, де перед початком урочистостей відбувся флеш-моб «Ми – діти твої, Україно!».

На свято були запрошені і наші вихованці вокальної студії «Барви» КЗ «Володарський районний центр творчості дітей та юнацтва». Де здобули диплом за активну участь та високий художній рівень виконавської майстерності в ІІ Відкритому Всеукраїнському фестивалі «Ми – діти твої, Україно!». А також отримали диплом дует Вікторія Нечиоренко та Зоряна Гайдай за виконання пісні «Вербовая дощечка» та музичні кубки.

Помічник-консультант Людмила Веряскіна вручила призи від В. Гудзенка та побажала учасникам здійснення всіх мрій та сподівань, щоб українські діти завжди були щасливими і ніколи не знали війни.

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi